Uspešen konec tedna za naše tekmovalce

Naši igralci in  igralke so se tudi ta konec tedna izkazali.

Na OP do 12 let sta odlično nastopila Aleksej Mulej in Val Mlakar. 

Aleksej je do finala zanesljivo opravil z nasprotniki in tudi finalni nastop, v katerem se je pomeril z Markom Škundričem iz ŽTK Maribor je odlično začel. Povedel je s 60 in 42, nato pa je po nekaj zgrešenih udarcih začel dvomiti vase in Škundrič je obrnil potek srečanja ter na koncu slavil z 06 76(4) 61.

Odličen nastop je uspel tudi Valu,  ki se je prvič veselil uvrstitve v četrtfinale. Potem, ko je uvodni srečanji zanesljivo dobil, ga je v četrtfinalu premagal Luka Požonec.

Na B turnirju deklic do 12 let je do najboljše uvrstitve doslej prišla Zala Lovšin. Uvrstila se je v finale, kjer je morala premoč priznati Karin Dirnbek.

Četrtfinalist je bil na turnirju fantov do 18 let Luka Markovič. Po dveh zanesljivih zmagah v uvodnih krogih ga je v četrtfinalu izločil drugi nosilec Nikolas Car iz kranjskega triglava. Boljši je bil s 62 63.  Dobro je nastopil tudi Aleks Tomac, katerega je s 62 75 premagal Nal Rot. Tom Srakar je tokrat nastope končal v kvalifikacijah. S 36 62 10-6 ga je izločil Jošt Pečovnik.

                                    Zala Lovšin

                                    Val Mlakar

Čestitke vsem !