O nas

O nas

Teniški klub Maja Matevžič je bil ustanovljen leta 2006, ko je Maja uradno zaključila svojo športno pot. Začeli smo na teniških igriščih Svoboda s peščico tekmovalcev do 12 let. Dobro delo in bogate izkušnje so se hitro obrestovale, zabeležili smo 11 naslovov državnih prvakov. Klub se je začel hitro širiti, povečala se je tako trenerska ekipa kot tudi število otrok in skupin. Začeli smo graditi klubsko piramido. Teniški vrtec, mini tenis, midi tenis, tenis U10, tekmovalni tenis 12-18 let. Preselili smo se v Športni park Šiška. Z načrtnim delom smo postali najuspešnejši klub v kategorijah 8-11 let. Naši igralci so konstantno uvrščeni med 10 najboljših na slovenskih jakostnih lestvicah. Klub je zrastel na zavidljivih več kot 100 otrok v vseh teniških programih. 

Trenutno je v izgradnji teniški center Maja Matevžič v Športnem parku Ježica. Cilj kluba je, da omogočimo igranje in učenje tenisa za vse generacije. Play&Stay program, tekmovalni tenis, rekreacija za otroke in odrasle, teniške lige, teniški turnirji…

Zmanjšali smo število tekmovalnih skupin in izbrali le tiste tekmovalce, ki lahko sledijo resnemu tekmovalnemu programu.

Zaenkrat smo prenovili tri asfaltna teniška igrišča in jih spremenili v peščena ter jih pokrili z modernim Duolovim Air domom. Zgradili smo tudi igrišče s trdo podlago in  štiri igrišča za mini tenis s travnato podlago. Igrišča za mini tenis so edinstvena v Sloveniji in so na voljo otrokom in staršem s plačano članarino v vseh prostih terminih.

Na voljo je klubski bife in letna terasa.