Odlični nastopi naših na turnirju TE U12 v Krškem, Aleksej polfinalist

Za Erikom, Aleksejem in Saro je zelo uspešen teden. Vsi trije so odlično nastopili na turnirju Tennis Europe v Krškem.

Prvič  se je na turnirjih Tennis Europe v polfinale uvrstil Aleksej Mulej. V predtekmovanju po sistemu RR je dosegel tri zmage, v četrtfinalu je s 60 60 premagal Avstrijca Paula Leikaufa, v polfinalu pa je moral premoč priznati prvemu hrvaškemu igralcu do 12 let Reneju Bertošu, ki je bil boljši s 61 61.

V RR turnirju je dve zmagi dosegla tudi Sara Kovačević  in se uvrstila v četrtfinale, kjer je še drugič letos izgubila z najboljšo hrvaško dvanajstletnico Marto Džanić. Ta je tudi osvojila turnir, od Sare pa je bila boljša s 63 62.

Zelo dobre igre je prikazal tudi Erik Meolic. V RR turnirju je dvakrat zmagal, poraz in uvrstitev v četrtfinale pa mu je preprečil Hrvat Patrick Voljavec.

V kvalifikacijah je nastopil Val Mlakar in s 36 36 izgubil z Valom Mežanom.že uvrščena v glavni turnir-

Val, Erik in Sara so se preselili v Poreč, kjer bodo nast0pili na še enem turnirju TE.  Val je v prvem krogu kvalifikacij s 60 76(3) premagal Hrvata Karloosa Brnića, v drugem je z 06 06 klonil proti Italijanu Francescu Crusianiju.

Erik je v prvem krogu kvalifikacij s 64 06 10-7 premagal Hrvata milana Agbabo, v drugem  pa s 64 06 10-7 Srba Mateja Vlaisavljevića in sxe uvrstil v glavni turnir. V glavni turnir je neposredno že uvrščena Sara.