Nikolaj in Mia finalista turnirjev FIN U12B, Val četrtfinalist FIN U12A, Jure in Kala četrtfinalista turnirja FIN U12B

Konec tedna so naši mladi igralci in igralke nastopili na finalnih turnirjih v kategoriji do 12 let. V A finalnem turnirju so pri fantih nastopili Val Strnad, Metod Može in Benjamin Satler.

Z uvrstitvijo v četrtfinale se je izkazal Val, ki je v prvem krogu s 61 63 premagala Vala Štekala, v drugem pa je bil s 62 61 boljši od osmega nosilca Jerneja Marinška. V četrtfinalu ga je nato s 61 75 izločil četrti nosilec Jan Miklavžin. Benjamin je moral v prvem krogu premoč priznati Dilanu Komočarju. Metod je uspešno opravil kvalifikacije, nato pa je izgubil v prvem krogu glavnega turnirja, kjer ga je premagal Luka Boh.

V B finalnem turnirju sta nastopila Nikolaj Vuković in Jure Hribar.  Jure je v prvem krogu s 62 60 premagal Alekseja Jevdženič-Mihatovič, že v drugem krogu oz. četrtfinalu pa smo spremljali klubski obračun, ki ga je s 62 62 dobil Nikolaj.  V polfinalu je nato Nikolaj s 36 61 10-8 premagal Jako Anžlina, v finalu pa je moral priznati premoč Luki Podbrežniku, ki je zmagal s 64 61.

Pri deklicah je v finalnem A turnirju nastopila Zala Lovšin in izgubila uvodno srečanje. S 61 61 jo je premagala Nina-Anastasia Milošič.

V finalnem B turnirju so nastopile Mia Fasel Kamenik, Kala Knavs in Lena Verhovec. 

Lena je v uvodnem krogu tesno izgubila s Saro Bajrektarević, ki je zmagala s 60 26 12-10. Kala se je uvrstila v četrtfinale, potem, ko je v prvem krogu premagala Zalo Kušar. Tudi tu je bil obračun tesen, Kala pa je zmagala s 62 67(3) 12-10. V četrtfinalu je nato izgubila z Nino Čigon. V finale pa se je uvrstila Mia, ki je v prvem krogu s 60 60 premagala Scarlett Earles, v polfinalu s 62 61 Lino Kazić, v finalu pa jo je, tako kot Kalo, s 62 75 premagala Nina Čigon.

Čestitke vsem !