Naši igralci in igralke z naslovom in tremi polfinalnimi uvrstitvami izvrstno začeli novo sezono

S trunirji do 12 in do 16 let se je začela nova teniška sezona, ki jo je v začetku zaznamovalo dolgo obdobje brez turnirjev in delno tudi treningov. Klub temu so naši igralci in igralke v sezono vstopili izvrstno in zabeležili odmevne rezultate in uvrstitve.

A turnir fantov do 16 let je osvojil Vaal URANKAR, ki je v finalu z 2-6 6-3 7-5 premagal Nala Soka.  Odlično je nastopil tudi Luka MARKOVIČ, ki se je uvrstil v polfinale, na poti do tja pa izločil nosilca Vida Moharja in Maxa Stolleckerja, v polfinalu pa s 3-6 3-6 klonil proti Nalu Soku. V A turnirju je nastopil še Tom SRAKAR, ki je klonil v drugem krogu, v kvalifikacijah pa je bil za eno zmago prekratek za uvrstitev v glavni turnir Aleks TOMAC.

V B turnirju do 16 let se je z uvrstitvijo v polfinale izkazal Marko KOVAČEVIĆ. Polfinalni obračun je s 3-6 3-6 izgubil z Jakobom Logarjem.

V A turnirju do 12 let se je v polfinale uvrstil nepostavljeni Marko ERCEG, tu pa ga je s 6-4 7-5 premagal kasnejši zmagovalec Lan Konečnik. Izvrstno je nastopil tudi Aleksej MULEJ, ki se je kot nepostavljen igralec uvrstil v četrtfinale, tu pa v treh nizih izgubil s prvim nosilcem  Patrikom Semeničem. Aleksej je sicer dve leti mlajši od konkurentov. V kvalifikacijah je bil uspešen Val MLAKAR, v uvodnem nastopu v glavnem turnirju pa je naletel na kasnejšega finalista in izgubil.

Številno zastopstvo smo imeli tudi na turnirju deklic do 12 let. Brina MILOVANOVIČ STAMEJČIĆ se je uvrstila v četrtfinale, Nika KOŽUH je nastope končala v drugem krogu, Sara KOVAČEVIĆ in Hana STRAŽAR pa sta tokrat izgubili v uvodnem nastopu.

Čestitke vsem in pogumno novim zmagam naproti.