Erik finalist DP 12 posamezno in državni prvak v dvojicah, Aleksej polfinalist v obeh konkurencah

Velik uspeh sta na državnem prvenstvu do 12 let dosegla Erik Meolic in Aleksej Mulej. Erik je klonil šele v finalu med posamezniki, osvojil pa je naslov državnega prvaka med dvojicami. Aleksej je v obeh konkurencah izgubil v polfinalu, obakrat pa je bil zanj usoden prav Erik. Izkazal se je tudi Val Mlakar, ki se je uvrstil v drugi krog med posamezniki, nato pa v treh nizih izgubil s petim nosilcem.

Tako kot na zimskem državnem prvenstvu sta bila tudi na poletnem Erik in Val suverena do polfinala, kjer sta se pomerila med sabo. Erik je po vrsti premagal Davida Čeča s 61 61, Gabra Jelovčana 60 60, Vala Hriberšek s 61 63 in Alekseja s 63 63. V finalu je še drugič na državnih prvenstvih klonil proti Marku Pavčiču z 26 76(3) 06. V konkurenci dvojic je z Markom Pavčičem osvojil naslov državnega prvaka. V polfinalu sta s 61 64 premagala Alekseja in Iana Suljića, v finalu pa s 63 61 Marka Škundriča in Vala Hriberška.

Aleksej je v prvem krogu s 62 61 premagal Tea Cvetka, v drugem s 60 60 Taja Cerarja Žiliča, v četrtfinalu s 61 62 Luko Požonca, v polfinalu je nato izgubil z Erikom.

Čestitke vsem trem !