Aleksej polfinalist med posamezniki in zmagovalec med dvojicami na turnirju Dub Bowl v Dubrovniku

Aleksej Mulej se je izkazal na turnirju v starostni kategoriji do 11 let v Dubrovniku, kjer se je v posamični konkurenci prebil v polfinale, v konkurenci dvojic pa je s soigralcem Luco Derabanom iz Španije osvojil turnir.

Eden najbolj cenjenih turnirjev v tej kategoriji na svetu vsako leto privabi številne odlične mlade igralce, ki se že resno ukvarjajo s tenisom in so med najboljšimi v tej starostni kategoriji v svojih državah. Organizator med prijavljenimi izbere le peščico, tako, da je bila sestava turnirja zelo pisana. Igralci so najprej nastopili v RR turnirju od koder sta se dva najboljša v skupini uvrstila v glavni turnir. V glavnem turnirju je nastopilo 24 igralcev iz 14 držav.

Aleksej je v prvem krogu s 6-0 6-1 premagal Italijana Francesca Ferra, v drugem krogu s 6-3 6-4 Šveda Vigga Salipurovica, v četrtfinalu pa s 5-7 6-3 (7-2) Latvijca Artisa Aireja. V polfinalu je moral premoč priznati Bolgaru Danielu Stoyanovu, ki je bil boljši s 7-5 6-3.

Aleksej  je odlično tudi v dvojicah, kjer je v konkurenci 21 dvojic s soigralcem iz Španije Luco Derabanom osvojil turnir.