Aleksej finalist OP 12 A, Zala polfinalistka OP 12B

V Ljubljani in Krškem sta se končala finalna A in B turnirja za dečke in  deklice v starostni kategoriji do 12 let. Naši predstavniki Aleksej Mulej,  Val Mlakar in Zala Lovšin so se zelo dobro odrezali.

Na turnirju dečkov do 12 let, nastopili so vsi najboljši, razen našega Erika, se je Aleksej uvrstil v finale, kjer se je še drugič letos pomeril z Markom Pavčičem. V zelo izenačenem srečanju je slavil Mark z rezultatom 06 64 75, Aleksej pa je v tretjem nizu zapravil vodstvo s 3-1. Pavčič se je tako Alekseju oddolžil za poraz na prvem letošnjem srečanju, na katerem je bil Aleksej boljši s 46 62 64. Oba igralca tako še naprej bijeta izenačen boj za prvo mesto na lestvici TZS do 12 let.

Na turnirju do 12 let se je izkazal tudi Val, ki se je poslovil v drugem krogu, kjer ga je s 64 63 premagal sedmi nosilec Val Hriberšek.

Zala se je na B turnirju deklic v Krškem še drugič letos zavihtela na zmagovalne stopničke. Tokrat se je uvrstila v polfinale, kjer jo je s 64 64 premagala kasnejša zmagovalka Zala Šmarčan.

Čestitke vsem !