Maja in Sara obiskali Wimbledon

Te dni se na največjem teniškem dogodku tega poletja, v Wimbledonu, mudita Maja in njena varovanka Sara Kovačević. Tridnevni obisk Wimbledona jima je omogočila agencija IMG, ki je poskrbela za prevoz, nastanitev in ogled tekem na centralnem stadionu. Tako sta si Maja in Sara v ponedeljek na centralnem igrišču ogledali nastopa Novaka Djokovića in Sarine vzornice Emme Raducanu, med tekmami pa sta se zadrževali v hiši agencije IMG, ki je le nekaj korakov oddaljena od teniškega kompleksa. Za njuno dobro počutje je poskrbel Sarin agent Jules, ki bo v naslednjem obdobju kot predstavnik IMG-ja bdel nad Sarinim teniškim razvojem.

Maja se je tako po dvajsetih letih vrnila na prizorišče njenih največjih uspehov na turnirjih za grand slam, kje je v letih 2002 in 2003 nastopila v tretjem krogu turnirja posameznic in v četrtfinalu turnirja dvojic, leta 1998 pa je s Katarino Srebotnik nastopila v finalu mladinskih dvojic. 

Za Saro  je obisk Wimbledon in srečanje z najboljšimi igralci in igralkami sveta izjemna izkušnja in motivacija za trdo delo tudi v bodoče.