Erik dvakratni četrtfinalist na turnirju TE v Italiji, Sara z reprezentanco do 14 let na Summer cup; Val, Zala in Benjamin na Bergantovem memorialu

Za Erikom Meolicem je še en uspešen nastop na turnirju Tennis Europe do 12 let. Na turnirju 1. ranga v Porto San Giorgiu se je tako med posamezniki kot med dvojicami uvrstil v četrtfinale. Na turnirju je skupaj zmagal petkrat.

Med posamezniki je moral v kvalifikacije in se z dvema gladkima zmagama uvrstil v glavni turnir. Tu je v prvem krogu s 62 61 premagal domačina Lorenza Cencija, v drugem krogu pa s 46 63 60 Kanadčana Ilyo Sherifalija. V četrtfinalu je bil s 61 60 boljši Korejec Junseo Jang.

Čestitke Eriku, ki bo sicer skupaj z Aleksejem Mulejem  zastopal Slovenijo na prihajajočih reprezentančnih nastopih na Lampo trophyu v Italiji in ekipnem evropskem prvenstvu (Summer cup) na Češkem.

Sara Kovačević, finalistka državnega prvenstva do 14 let, pa je bila povabljena v reprezentanco deklic do 14 let in po nekajdnevnih pripravah na Otočcu z Zojo Peternel in Veritso Yanevo odpotovala na ekipno evropsko prvenstvo (Summer cup) v francoski Cabourg.

Vsem trem želimo uspešne nastope v slovenskem dresu.

Na Bergantovem memorialu v Mariboru so v kategoriji do 12 let barve našega kluba zastopali Val Mlakar, Zala Lovšin in Benjamin Satler.